Zwembadexpress.nl logo

Zwembadexpress.nl kortingscode en coupons

mei 2021 5 aanbiedingen 3 maanden geleden
Top Coupon

Freebie

Heb je vragen? Neem contact op: +31 38 460 34 48 of het is natuurlijk altijd mogelijk om een mailtje te versturen: service@zwembad-info.nl!

Top Coupon

Sale

Een eigen privé zwembad, wie wil dat nou niet? Met warm weer is dat heerlijk verkoelen. Daarnaast is zwemmen een heerlijke manier om wat meer te beweging te krijgen. Wat zijn je opties? Bekijk nu op Zwembadexpress.nl!

Meer populaire aanbiedingen deze week

Sale

Intex zwembaden en opblaasbare spa's. Zomers genieten van een zwembad of spa, in uw eigen tuin, begint op Zwembadexpress.nl. Maak uw keuze uit onze Intex opblaaszwembaden, riante Ultra Frame opzetzwembaden of, voor de echte wellnessliefhebber, een Intex Bubble Spa.

Sale

Trots zijn wij om RivieraPool als handelspartner aan ons te hebben gebonden. RivieraPool is een Duitse fabrikant van prefab zwembaden en whirlpools van de hoogste kwaliteit. Zij zijn dan ook marktvoerder in Europa. Naast een uitmuntende kwaliteit, bieden ze tevens 20 jaar garantie op het zwembad en 10 jaar op kleurvastheid van het zwembad.

Sale

Het ontwerpen van zwembaden heeft door middel van de segmentenbouw voor architecten, ontwerpers en ontwikkelaars enorme voordelen, want het proces is geperfectioneerd voor elke zwembadbouw en maakt het mogelijk de productie in elke gewenste vorm en individueel op maat te maken vooral waar mensen een probleem hebben met bereikbaarheid.