Over Ons

Welkom bij Couponcodes.nl, even voorstellen: Wij zijn een internetportaal die kortingen, promoties, kortingsbonnen, en andere speciale aanbiedingen voor online winkels verzamelt en publiceert. Onze website wordt beheerd door het Amerikaanse bedrijf SurfMyAds.com Inc. en ons hoofdkantoor is gevestigd in Los Angeles, CA. Wij zijn al sinds vele jaren een grote online marketingleider. Opgericht in 2006, beheert ons bedrijf wereldwijd met groot succes kortingen- en coupon websites. Ons meest succesvolle websites zijn PromoCodes.com, DiscountCode.com, Coupons.ca, Codes.co.uk, Codes.de, Codepromo.fr, Desconto.com.br, 88code.com en Slevovykod.cz. PromoCodes.com is een van de meest toonaangevende couponwebsite op de Amerikaanse markt. SurfMyAds.com biedt nu ook de Nederlandse gebruikers aan om geholpen te worden bij het besparen tijdens het aankoop van goederen en diensten tegen voordelige prijzen en kortingen.

Onze teams hebben uitgebreide ervaring met het opzetten van samenwerking met e-shops en het zoeken en verzamelen van korting evenementen en kortingsbonnen. Ons bedrijf werkt samen met vele bekende top winkels en ketens van alle grote merken. Deze website wordt dagelijks bijgewerkt met de nieuwste aanbiedingen en exclusieve kortingen. Alle aanbiedingen die aan de website worden toegevoegd worden door ons team beoordeeld en geverifieerd.

Couponcodes.nl is opgebouwd uit categorieën per artikel en per winkel. De zoekopdracht maakt het overigens gemakkelijker om op de startpagina te zoeken waar alle categorieën systematisch worden gesorteerd. Indien alle deals in het menu te kunnen weergeven, scrol dan naar onderen in het landingspagina en selecteer de letter van het alfabet. In de loop van het jaar voegen we tevens seizoens-categorieën toe zoals Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Schooljaar Begin, Black Friday, Kerstmis, Seizoensverkopen en nog veel meer. Onze website bevat ook een blog om iedereen op de hoogte te houden betreft trends en tips over hoe men geld kan besparen.

Geïnteresseerd in wat voor type evenement bij ons te vinden zijn? We doen er alles aan om exclusieve kortingscodes te vinden voor de gebruikers van onze website en daarom zijn wij dagelijks in contact met e-shops om kortingen en promoties te mogen verlenen die alleen bij Couponcodes.nl te verkrijgen zijn. Overigens wordt Couponcodes.nl regelmatig op de hoogte gehouden door alle winkels van aankomende evenementen. Door aan te melden op Couponcodes.nl voor onze wekelijkse nieuwsbrief of abonneren op nieuws over geselecteerde e-shop evenementen is het haast niet mogelijk om acties of aanbiedingen te missen. Mocht dit wel het geval zijn dan zouden wij dat graag willen weten. Neem dan gerust contact op met ons via: support@surfmyads.com

Waarom het volle bedrag betalen wanneer het ook anders kan door middel van kortingsbonnen of kortingscodes? Ons doel is dat iedereen profiteert door geld te besparen tijdens het online winkelen via onze website. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en bespaar tijd en geld met Couponcodes.nl, want wij zijn er voor iedereen!


Couponcodes.nl
Surfmyads.com, Inc.
855 El Camino Real
Ste 13A-400
Palo Alto
CA - 94301
USA