Zoek Uw Notaris logo

Zoek Uw Notaris kortingscode en coupons

mei 2021 5 aanbiedingen
Top Coupon

Tot wel 40% korting

Vraag direct offertes aan en bespaar tot 40 procent! Zoek Uw Notaris.

Top Coupon

Sale

Alle Notariskantoren in Nederland. ZoekUwNotaris.nl, de bedrijvengids met alle KvK geverifieerde Notariskantoren in Nederland. Vraag direct offertes aan

Meer populaire aanbiedingen deze week

Sale

Lager tarief mogelijk bij familiezaken. Voorbeelden van familiezaken zijn testamenten, samenlevingscontracten en huwelijkse voorwaarden. Mensen die een beperkt inkomen of vermogen hebben, komen in aanmerking voor een lager tarief. Dit is het maximumtarief minder draagkrachtigen.

Sale

U wilt een schenking doen aan een naaste of een goed doel. Een schenking regelen via de notaris heeft veel voordelen. U weet zeker dat de gift juridisch goed geregeld is. Ook kunt u grip houden op wat er met uw gift gebeurt. De notaris kan u alles vertellen over belastingzaken.

Sale

Denk na over een testament via Zoek Uw Notaris Een testament, maar daar ben ik toch veel te jong voor? Nee hoor, want ook als je jong bent heeft een testament nut. Want bedenk eens goed wat er met je bezittingen gebeurt als je er plots niet meer bent. Krijgt je geliefde, waar je al jaren mee samenwoont, eigenlijk wel wat? En ben je alleen? Ook dan heeft het zin om eens na te denken over een testament. Misschien wil je namelijk wel wat nalaten aan die vereniging waar je elke week zoveel plezier beleeft. Of aan een goed doel.