123test logo

123test kortingscode en coupons

november 2021 5 aanbiedingen
Top Coupon

Freebie

Gratis tests die je verder brengen! Psychologische tests voor al je loopbaanvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling. Van beroepskeuze tot IQ, van persoonlijkheid tot assessmentvoorbereiding.

Top Coupon

Sale

Alles over beroepskeuze! Zoek je verdieping en wil je meer weten om de juiste beroepskeuze te maken? Wij hebben hieronder voor ieder onderdeel een artikel geschreven waarmee je de volgende stap in je carrière kunt maken.

Meer populaire aanbiedingen deze week

Sale

Wil je een cursus of training gaan volgen? Ben je benieuwd welke tests interessant en nuttig zijn om daarbij te doen? Voor een aantal populaire trainingen hebben we bepaald welke gratis en/of uitgebreidere tests een goede aanvulling vormen.

Sale

In de aanloop naar bijvoorbeeld een assessment of sollicitatie bereid je je graag goed voor. Met een IQ test training bereid je je voor op capaciteitentests, maar kun je ook rollenspellen oefenen? Jazeker! 123test adviseert je van harte de rollenspel training en assessment coaching via de voucher.

Sale

Op zoek naar persoonlijke begeleiding? Vind eenvoudig de juiste bedrijven en personen voor alle vraagstukken over loopbaan, studiekeuze en persoonlijke ontwikkeling. Honderden loopbaanadviseurs, studiekeuzebegeleiders, coaches, psychologen en trainers staan voor je klaar met al hun ervaring, kennis en methoden.