Relatieplanet logo

Relatieplanet kortingscode en coupons

november 2021 7 aanbiedingen
Top Coupon

60% korting

Kies op Relatieplanet het abonnement dat bij je past. Een 6 maanden abonnement met volledige toegang en opties tot alles, krijgt u nu 60% korting op en kost € 9,95 per maand. Alles onbeperkt!

Top Coupon

40% korting

Kies op Relatieplanet het abonnement dat bij je past. Een 3 maanden abonnement met volledige toegang en opties tot alles, krijgt u nu 40% korting op en kost € 14,95 per maand. Alles onbeperkt!

Meer populaire aanbiedingen deze week

Freebie

Relatieplanet voor de 10 de jaar op rij verkozen tot beste en populairste datingsite van Nederland.

Freebie

Met onze app leer je nieuwe mensen kennen waar en wanneer jij wilt. In de trein, buiten op het terras; je kunt altijd en overal profielen bekijken en berichten versturen naar andere leden. Natuurlijk kun je ook jouw eigen profiel verder aanvullen en aanpassen. Download daarom nu de vernieuwde app en stuur hem of haar direct een bericht!

Freebie

Ontdek en ontmoet de leukste singles van Nederland op Relatieplanet. Maak een gratis profiel aan en maak plezier met de mogelijkheden die er dan zijn. Onbeperkt toegang tot alle profielen. Foto’s toevoegen (max. 3). Eerste contact leggen (max. 5 smileys per dag). Geen storende reclame Deelnemen met korting aan events.

Sale

Kies op Relatieplanet het abonnement dat bij je past. Een maand abonnement met volledige toegang en opties tot alles kost € 24,95. Alles onbeperkt!

Sale

Bij ons vind je singles die het belangrijk vinden om eerlijk en oprecht te zijn en tijd te nemen elkaar goed te leren kennen. Elkaar goed leren kennen heeft tijd nodig. We noemen dit Slow daten; goed de tijd nemen om jezelf open te stellen aan de ander.