NHBO logo

NHBO kortingscode en coupons

september 2021 5 aanbiedingen
Top Coupon

Sale

NHBO opleidingen beroepsgericht volwassenenonderwijs. Professionele opleidingen met een praktijkgerichte aanpak. İnterieurstylist voor €599. Wil jij villa’s, huizen en appartementen omtoveren tot magazine-waardige pareltjes? Wil je spelen met materialen, texturen, kleuren en vormen? En vooral: sfeer creëren? Dan ben jij de persoon waar de wereld van interieurstyling om zit te springen!

Top Coupon

Sale

NHBO opleidingen beroepsgericht volwassenenonderwijs. Professionele opleidingen met een praktijkgerichte aanpak. Bloemist voor €539. Denk jij dat je dit vak verstaat? Schrijf je dan nu in voor onze professionele opleiding tot Bloemist en ga professioneel aan de slag. Kleur je carrière, word bloemist!

Meer populaire aanbiedingen deze week

Sale

NHBO opleidingen beroepsgericht volwassenenonderwijs. Professionele opleidingen met een praktijkgerichte aanpak. Pedicure voor €619. Start deze opleiding direct en leer alles voor een carrière als professioneel pedicure!

Sale

NHBO opleidingen beroepsgericht volwassenenonderwijs. Professionele opleidingen met een praktijkgerichte aanpak. Weddingplanner voor €269. Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis. Voor het bruidspaar is het een van de mooiste dagen in hun leven. Zo’n dag maak je niet vaak mee, tenzij je professioneel weddingplanner wordt, met behulp van onze opleiding Weddingplanner!

Sale

NHBO opleidingen beroepsgericht volwassenenonderwijs. Professionele opleidingen met een praktijkgerichte aanpak. Barista voor €609. Verras je klanten, vrienden en familie dan met een heerlijke kop koffie, die tot in perfectie is gebrouwen. Versierd met een prachtig schuimmotief voor die finishing touch van een échte koffiekenner!