Zo Veilig logo

Zo Veilig kortingscode en coupons

mei 2021 10 aanbiedingen
Top Coupon

Sale

Compleet alarmsysteem met een prepaid simkaart voor €299. Dit systeem is zonder doormelding naar de meldkamer Securitas en kan zelf geïnstalleerd worden.

Top Coupon

Sale

Slim Stopcontact voor €75. Met dit Slimme Stopcontact kan je elk gewenst apparaat draadloos aan-of uitzetten. Daarnaast heb je direct inzicht in je verbruik via de LED lamp en wordt het verbruik realtime geregistreerd in je app.

Meer populaire aanbiedingen deze week

Sale

Slimme lamp voor €75. De Aeon Labs Smart Bulb is een LED lamp die je kunt dimmen en van kleur kunt laten veranderen. De lamp is een stuk zuiniger dan een ouderwetse gloeilamp.

Sale

Danalock voor €199. De danalock is het eerst wereldwijde slimme slot wat volledig geïntegreerd met onze centrale van de SecuritasHome communiceert. Vanuit de app kun je de deur op afstand openen.

Sale

Slot Cilinder voor €89. De nieuwe, uitbreidbare slotcilinder is niet alleen veiliger, maar heeft ook een super eenvoudige installatie. De Danalock is direct aan de cilinder bevestigd. Dat zorgt voor een stabiele en veilige verbinding tussen de cilinder en de Danalock.

Sale

Digitale deurbel met camera voor €279. Weet altijd wie er wanneer voor je deur staat met de WIFI video deurbel. De bezoeker drukt op de video deurbel en deze zendt direct een push notificatie naar je smartphone.

Sale

WIFI Buitencamera voor €229. Met de buitencamera kan je via de app je tuin of je oprit in de gaten houden, zelfs als je niet thuis bent!

Sale

IP Binnencamera voor €199. De IP binnencamera is een bewakingscamera die in directe verbinding staat met het netwerk. De camera kan in HD beeld (720p) opnames en live videobeelden maken. En beschikt daarnaast over geavanceerde nachtfilters.

Sale

Stream Recorder voor €449. Met deze recorder is het mogelijk om de camerabeelden van 4 IP camera’s continu digitaal op te slaan en/ of terug te kijken.

Sale

Rookmelder voor €59. De rookmelder waarschuwt bij rook via een luide sirene en een melding in je app.