Travel Active logo

Travel Active kortingscode en coupons

juli 2024 5 aanbiedingen
Top Coupon

Sale

Ga aan de slag op het Wildlife Conservation project nabij Port Elizabeth! Help mee bij het behoud van het leefgebied van wilde dieren en ervaar Afrika in een adembenemend mooie omgeving!

Top Coupon

Sale

Een nieuw gezinslid binnen uw familie voor een periode van 2 tot 10 maanden: een mooie kans om op een bijzondere manier kennis te maken met een nieuwe cultuur. High School Holland is hét programma voor gezinnen die graag extra gezelligheid in huis willen, geïnteresseerd zijn in andere gewoontes en gebruiken.

Meer populaire aanbiedingen deze week

Sale

Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen wij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven. Jaarlijks kiezen ruim 3.000 mensen voor een internationale ervaring via Travel Active.

Sale

Sta jij open voor een relaxte manier van leven en wil je veelzijdig Australië ontdekken? Dan ben jij helemaal klaar om de Aussie way of life te beleven met prijzen vanaf €600 (min. 6 maanden).

Sale

Ontwikkel jezelf en ga een jaar of semester studeren op High School in Amerika met prijzen v.a. €9,995! Kijk nu meer op de website van Travel Active!