Rover logo

Rover kortingscode en coupons

november 2021 5 aanbiedingen
Top Coupon

Sale

Of je nu op zoek bent naar overnachtingen voor je hond, huisoppas, uitlaatservices of dagopvang, Rover brengt baasjes in contact met mensen die voor huisdieren zorgen alsof het familie is.

Top Coupon

Sale

Rover.com is de andere beste vriend van hondenliefhebbers, na je eigen hond natuurlijk. Dankzij de uitzonderlijke support en het grootste wereldwijde netwerk van oppassers en uitlaters, is Rover de gemakkelijkste manier voor baasjes om zorgzame en betrouwbare oppasservices in de buurt te vinden en te boeken.

Meer populaire aanbiedingen deze week

Sale

Download de Rover app. Heb je haast? Zoek uit honderden liefhebbende, vertrouwde hondenoppassers bij jou in de buurt. Boek je favoriete oppas opnieuw in een paar stappen. Ontvang foto-updates van je oppas, direct in de Rover-app.

Sale

Word betaald om met honden te spelen. Rover maakt het je gemakkelijk en brengt je in contact met het grootste netwerk van dierenbaasjes ter wereld. 1 Maak je profiel aan. 2 Accepteer aanvragen. 3 Word betaald.

Sale

Zorg in je eigen huis voor een hond (of kat!). Oppassers die overnachtingen bij hen thuis aanbieden verdienen tot 2x meer dan oppassers die dit niet doen.