PonyparkCity logo

PonyparkCity kortingscode en coupons

februari 2024 10 aanbiedingen
Top Coupon

25% korting

Grijp 25% voordeel in de herfstvakantie! Geniet van je vakantie bij PonyparkCity!

Top Coupon

Tot wel € 200 korting

Bespaar tot aan €200 op een boeking in het laagseizoen op PonyparkCity.nl! Mis deze aanbieding niet!

Meer populaire aanbiedingen deze week

€ 25 korting

Boek nu online & ontvang €25 Internet-korting met deze aanbod bij PonyparkCity!

Sale

De avontuurleukste vakantie met 300 pony’s! PonyparkCity is een vakantiepark in western style met vakantiehuisjes, meer dan 300 pony’s en veel activiteiten! Bij elk vakantiehuisje is een Shetland pony voor de kinderen beschikbaar. Zelf je pony van stal halen, borstelen en avontuurlijk ponyrijden!

Sale

Bij PonyparkCity bevindt zich Sunset Beach: een natuurgebied met groot meer en goudgeel strand, waar je heerlijk kunt zwemmen en zonnen! Geniet van een hapje en een drankje op het terras van The Bounty.

Sale

Wanneer je in PonyparkCity bent, heb je een pony bij jouw vakantiehuisje voor veel ponyplezier! Bovendien heb je keuze uit verschillende speeltuinen. En wat dacht je van een frisse duik in het zwembad?

Sale

Zelf je pony borstelen, verzorgen en heerlijk ponyrijden over de vele zandpaden van het bosrijke PonyparkCity! De pony’s zijn gewend om met kinderen om te gaan. Kinderen tot 60 kg. en max. 1.70 m. mogen ponyrijden.

Sale

Op PonyparkCity valt van ’s ochtends tot ’s avonds gratis van alles te beleven! Bij aankomst ontvangt u een uitgebreid weekprogramma, wat u ook op de tv in uw vakantiehuisje kunt bekijken.

Sale

Bij elk vakantiehuisje is een pony beschikbaar. Het vakantiehuisje is ingericht voor maximaal twee volwassenen en vier kinderen en is voorzien van keuken, douche, toilet, koelkast, tv en gratis wifi.

Sale

Het tarief is per vakantiehuisje met pony voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. Inbegrepen zijn pony- en spelactiviteiten, Sunset Beach, Playmobil Village, zwembad, speeltuin, midgetgolf, goldmine, schiethal, kinderboerderij, familie- en bingoavonden en nog veel meer!