PanelClix logo

PanelClix kortingscode en coupons

februari 2024 5 aanbiedingen
Top Coupon

Freebie

PanelClix biedt u operationele expertise, een moderne en beveiligde infrastructuur en een groot online panel met zeer betrokken respondenten. Hiermee bent u in staat online marktonderzoek te verrichten van hoge kwaliteit.

Top Coupon

Freebie

PanelClix is een bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van panels en het laten invullen van online vragenlijsten. Dit doet PanelClix in opdracht van gerenommeerde marktonderzoekbureaus, universiteiten en overheid.

Meer populaire aanbiedingen deze week

Freebie

Bij Sample-only onderzoek krijgt u toegang tot een vrijwel ongelimiteerd bestand van zeer gemotiveerde leden waarvan diepe profielen bekend zijn. U ontwikkelt zelf de vragenlijst, programmeert de online webenquête en analyseert de data.

Sale

Stuur jouw vragenlijst op en we verzorgen voor je de online webenquête. We hebben de beschikking over een beveiligde, volledig gescheiden infrastructuur om jouw vragenlijst online te zetten met deze coupon.

Sale

PanelClix heeft het grootste actieve panel van Nederland met circa 100.000 actieve leden, en groeit nog steeds in België. Gezien de grote omvang van het online panel, in combinatie met de uitgebreide ledenprofielen, zijn we in staat elke gewenste steekproef samen te stellen.