Escape Tours logo

Escape Tours kortingscode en coupons

september 2021 7 aanbiedingen 2 maanden geleden
Top Coupon

30% korting

Soms 30% voordeel bij Escape Tours op reserveringen! Wij raden je aan om deze aanbieding niet te missen!

Top Coupon

Sale

Ben jij een Escape Tour fan en wil je dit graag aan iemand cadeau doen? Met deze bon geef je een leuk uitje in een stad naar keuze cadeau, dat is pas origineel! Je kan een volledige Escape Tour bestellen, maar ook een cadeaubon van €10 en €25, of een veelvoud daarvan. De keuze is aan jou!

Meer populaire aanbiedingen deze week

Sale

Tours in Nederland! €29.95,- per team van 2-4 personen met deze voucher!

Sale

Escape Tour Parijs 2-5 personen voor €49,95 per team. Reserveer nu bij Escape Tours!

Sale

Denk jij samen met vrienden, familie of collega's de geheime uitgang van te kunnen vinden? Boek dan hier de Escape Tour . Wij adviseren teams van 2-5 personen omdat dan alle teamleden fanatiek mee kunnen doen. Zijn jullie met een grotere groep? Boek dan 2 of meer Escape Tours. Na de betaling ontvang je via de mail alle benodigde informatie.

Sale

Een Escape Tour is een citygame wat zich afspeelt in het centrum van de desbetreffende stad. Aan de hand van onze app, die je op een eigen smartphone installeert, maken jullie een mooie wandeling door de stad langs de uniekste plekjes. Je krijgt 2 uur de tijd om alle raadsels op te lossen, aanwijzingen te ontcijferen en vragen goed te beantwoorden.

Sale

Ben je met een grote groep? Lijkt het je leuk om een Escape Tour met bijvoorbeeld al je collega’s of je hele familie te doen? Bij aankomst op de locatie staat dan een instructeur voor jullie klaar die de game aan alle teams rustig uitlegt. Wel zo fijn als je met meer dan 5 teams op pad gaat!