50plusmatch logo

50plusmatch kortingscode en coupons

november 2021 10 aanbiedingen
Top Coupon

Tot wel 50% korting

Kies voor een halfjaar abonnement en bespaar tot 50% korting.

Top Coupon

Freebie

Profiteer van alle kansen die 50plusmatch biedt en schrijf je nu gratis in bij 50plusmatch!

Meer populaire aanbiedingen deze week

Freebie

Vind je grote liefde op 50plusmatch. Velen gingen je voor en vonden de partner van hun leven bij 50plusmatch.nl

Sale

Ook op je mobiel, da’s handig! Onze App is eenvoudig en prettig te gebruiken, waar je ook bent. Download de app en ontmoet 50+ singles!

Sale

50plusmatch is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Zo kom je sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten.

Sale

Een 50plusmatch abonnement van 1 maanden kost €19,95 per maand. Bij 50PlusMatch weet je dat je ook veilig aan het online daten bent. De gegevens die je verstuurd die gaan via een beveiligde verbinding en ook je eigen gegevens worden zeer goed beschermd.

Sale

Een 50plusmatch abonnement van 3 maanden kost €14,95 per maand. Krijg ook weer de vlinders in je buik en schrijf je gratis in, doordat er veel leden zijn is de kans ook groot dat er iemand bij zal zitten die jij ook interessant vindt.

Sale

Een 50plusmatch abonnement van 6 maanden kost €9,95 per maand. 50plusmatch is er voor kwieke senioren die op zoek zijn naar een leuke vriendschap, date of relatie.

Sale

Het goedkoopste 50plusmatch abonnement kost €7,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Waarom alleen blijven al je boven de vijftig bent?

Sale

Veel 50-plussers die single zijn gaan ervan uit dat ze dat de rest van hun leven blijven. Dat is jammer, want ook na je 50e levensjaar kun je nog veel aan een partner hebben. Je hebt nog een flink stuk leven voor je en wat beter dan dit te delen met iemand om die je geeft? De beste manier om een nieuwe levenspartner te vinden is door je in te schrijven bij een datingsite voor 50-plussers. En, hoe eng dit ook klinkt, dit is een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. Hier lees je exact waarom.