50liefde logo

50liefde kortingscode en coupons

november 2021 5 aanbiedingen
Top Coupon

50% korting

50liefde.nl is speciaal voor 50 plussers en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. U beschikt al over een 50liefde.nl Premium lidmaatschap voor 12 maanden vanaf €17,99 per maand. U bespaard tijdelijk 50% korting.

Top Coupon

Freebie

Enkele voordelen van 50liefde. 1 op de 3 leden vindt een nieuwe liefde of vriendschap. 50liefde.nl is betrouwbaar en veilig. Ontmoet gelijkgestemde leden die zich in dezelfde levensfase bevinden. We bieden maatwerk en gemak met onze uitgebreide functionaliteiten.

Meer populaire aanbiedingen deze week

Freebie

Wij geven u graag advies over het online daten. Van het eerste berichtje op 50liefde.nl, tot aan uw eerste afspraak en álles daartussen in.

Freebie

De datingsite voor 50 plussers! Schrijf u nu gratis in op de grootste datingsite voor 50 plussers en kom vandaag nog in contact met leuke singles!

Sale

Veilig, Betrouwbaar & Anoniem. Daten met een gerust hart! We begrijpen dat als u gaat daten u niet overal uw gegevens achter wilt laten. 50liefde.nl gaat secuur om met uw gegevens en we voldoen aan de strengste eisen voor uw veiligheid. Uw gegevens worden op onze datingsite beveiligd middels een beveiligde verbinding (https).